Over ons

RB Sound Light & Vision is een compleet verkoopbedrijf voor zowel de amateur als ook voor de professionel.  Een toonaangevende onderneming in de entertainmentindustrie, met een expertise van meer dan 30 jaar.
Wat begonnen is als een bedrijf, dat zich bezig hield met de verkoop van professioneel geluid & flightcasebouw.
Zijn wij de laatste jaren uitgegroeid tot een compleet leverancier, met uitbreidingen van afdelingen licht en beeld.
 
Door de jaren heen zijn wij dealer van heel veel toonaangevende A-merken geworden met een filiaal in Nederland alsook in België.
 
Behalve het samenstellen en verkopen van apparatuur, kunt u bij ons ook terecht voor het installeren hiervan, waardoor alles optimaal werkend als eindproduct wordt afgeleverd.
Dit installeren kan gebeuren in een door onze eigen gefabriceerde flightcase voor mobiel gebruik, of door de buitendienst medewerkers bij u op locatie.
 
Verder hechten wij veel waarde aan het opbouwen van een langdurige relatie, waarbij de klant een persoonlijke en professionele service krijgt. Maar ook de klant, die liever gebruik maakt van onze webwinkel willen we optimaal bedienen.
 
Installatie Service.
 
Voor de vaste installatie van onze producten werken wij met vakmensen, die de nodige kennis in huis hebben om op locatie de eventuele omvangrijke licht, geluid & AV-systemen te installeren.  Eventueel ook in samen werking met uw eigen electro-installateur.